Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Violetta

Első évad

Violetta Castillo egy tehetséges, elbűvölő tini lány, aki visszatér szülővárosába, Buenos Aires-be, miután néhány évet Európában töltött. Csodálatos hanggal ajándékozta meg őt a sors, de nem tud a különleges zenei tehetségéről. Anyjától örökölte tehetséget, aki híres musical énekesnő volt, de tragikus balesetben meghalt, mikor Violetta még kicsi volt. Apja, Germán sikeres üzletember, aki szigorú és védelmező Violettával szemben. Titkolja Violetta elől anyja múltját és sorsát, nehogy az ő nyomdokaiba lépjen. Emellett elszakította Violettát anyai ágú családjától, hogy az anyja kiléte végleg titok maradjon a számára. Madridban nevelte fel a lányát, ahol elzárta őt a többi hasonló korú gyerektől, hogy megóvja a veszélyektől. Támogatta Violettát abban, hogy zongoraórára járjon, mert tudta, hogy tehetséges, akár az anyja, de nem hagyta, hogy énekeljen és színészkedjen, vagy, hogy bármi köze legyen a művészvilághoz. Ám, mikor visszaköltöznek Buenos Airesbe, minden megváltozik...

Violetta egy híres zeneiskolába, a Studio 21 tanulója lesz. Szép lassan megismeri az édesanyja múltját, és élettörténetét, aki nagyban inspirálja őt álmai megvalósításában. Megismerkedik Angie-vel, aki zenetanára, és a nevelőnője lesz. Ő segíti Violettát a tehetségének kibontakozásában. Továbbá ő Violetta nagynénje is, de mindezt titkolja Violetta és Germán elől, nehogy férfi elszakítsa tőle a lányt. Violetta szintén titkolja az apja elől, hogy a Studióba jár, mert tudja, ha megtudná, hogy az anyja nyomdokaiba akar lépni, megszakadna a szíve. Az eleinte cseppet sem könnyű hétköznapokban Violetta megismeri első barátait, Maxit, Camillát és Francescát, valamint Leónt és Tomást, akik a szíve elnyeréséért küzdenek. Ám ellenségeket is szerez magának, legfőképpen Ludmillát, a Studio egyik rámenős diákját. Számottevő probléma még a Violetta életében Jade, és annak tenyérbemászó öccse, Matias, akik meg akarják szerezni Germán vagyonát, és kipaterolni a lányt a házból. A kalandos mindennapok újabb és újabb nehézségeket állítanak a kislány elé...

Ám idővel minden jóra fordul. Violetta felszabadítja magában csodálatos zenei tehetségét, ráébredvén, hogy a zene benne él. Szép lassan az apja is felfedezi kiemelkedő tehetségét, és megenyhül a lánya iránt, ezzel a kettejük megromlott kapcsolata is helyre áll. Violetta végül választást talál hódolói között, szembeszáll rosszakarói ellen, legyőzi a félelmeit, és a felnőtté válás rögös útjára lép.

 

 

Második évad

Nos, a lényege az hogy miután Violetta nem választja egyik fiút se, Tomás visszamegy a szüleivel Madridba.
León még mindig szereti Vilut, és emiatt először nem akar visszamenni a Studio-ba, de Vilu mégis ráveszi hogy visszajöjjön. Violetta rájön hogy ő is szereti még León-t de akkor jön egy bökkenő. Egy új srác felvételizik, aki szerelmes lesz szintén Violettába, a neve Diego.
Vele jön egy másik fiú is, akinek rögtön megtetszik Francesca, ami persze kölcsönös is, hogy mivel próbálják egymást levenni egymás lábáról? Mindennel!

Közben jön egy új tánctanár is Jackie, aki rögtön szemet vet Pablo-ra, de nem is nagyon van ellene ez.

Jade felbérel egy nőt, hogy vegye le a lábáról Germán-t. Már majdnem összeházasodott Esmeraldával (ő a felbérelt), de rájön hogy valóban szereti Germán-t ezért az esküvő tönkre ment.

Vilu beleszeret a rosszfiús Diego-ba, ezért szakít León-nal, aki bánatában megkedvelni a motorszerelő Larát, aki már régóta szerelmes León-ba. Később össze is jönne, ami miatt Violetta szomorú lesz és Lara szörnyen féltékeny lesz Vilura ugyanis León még mindig őt szereti igazán és csak felejteni próbált.

Naty szerelmes lett már az első évadban Maxi-ba ami kölcsönös is, de az évad vége fele jönnek csak össze.

León nem bírja tovább ezt a színjátékot, mivel Violettát szereti igazából és Larát csak barátként kedveli, ezért szakítanak. León, Vilu, Diego és Francesca elmegy Madridba egy fellépés miatt ahol León + Vilu és Diego + Francesca lesz párban. León észreveszi hogy Diego és Ludmila videochatelnek és meghallotta hogy szövetkeztek, arról hogy Diego ne engedje Vilu közelébe León-t, mert különben elmondja mindenkinek hogy Diego Gregorio fia, amit persze León le is videóz.
Vilu meglátja ezt a videót, ami miatt teljesen összeomlik és szakít Diego-val. León elmondja Vilunak a végén hogy még mindig szereti őt.

Federico rájön hogy Ludmila szerelmes belé, ezért többször is megpróbálja megcsókolni mivel ő is szerelmes belé... de Ludmila olyankor felvan háborodva.

Az utolsó részben egy koncertet adnak elő Buenos Aires-ben, ahol mindenki boldog és mindenki összejön mindenkivel, kivéve aki nem!